Candy Bites: The Science of Sweets
von Richard W Hartel Verlag: Copernicus
Taschenbuch 23.5 X 15.5 X 1.6 cm 284 S. EAN: 9781461493822Das Buch könnte Gebrauchsspuren und Knicke aufweisen, ansonsten allgemein in gutem Zustand. Gegebenenfalls kann Namenseintrag tragen und das Titelbild oder die Auflage könnte abweichen. Kostenfreie Rücksendung. Die Rechnung mit ausgewiese…
Crystallization in Foods
von Richard W Hartel
2001 Gebunden, 336 Seiten, 241mm x 160mm x 22mm, Sprache(n): eng In the food industry, controlling crystallization is a key factor in quality as it relates to texture, with some foods requiring the promotion of crystallization and others its prevention. In the first publication to focus specific…
Food Bites - The Science of the Foods We Eat
von Richard W. Hartel Verlag: Springer US,
2008, First softcover printing 2013 2013. Buchschnitt verkürzt - gepflegter, sauberer Zustand - Auflage 2013 23660606/12
Food Bites - The Science of the Foods We Eat
von Annakate Hartel, Richard W. Hartel
2013 Kartoniert, 204 Seiten, 235mm x 155mm x 11mm, Sprache(n): eng Engaging and approachable for specialist and general reader alikeTwo-part format covers fascinating food science as well as applicationsBased on newspapers columns from the Capital Times of MadisonFood Bites is an easy-to-read, o…
Candy Bites - The Science of Sweets
von Annakate Hartel, Richard W. Hartel
2014 Kartoniert, 284 Seiten, 235mm x 155mm x 16mm, Sprache(n): eng Engaging and approachable look at candy scienceFocuses on science of commercial products, not kitchen productsWeaves history and other interesting facts with scienceIncludes supplementary material: sn.pub/extrasThis delicious new…
Food Bites: The Science of the Foods we eat.
von Richard W Hartel Verlag: Copernicus.,
2008. Hardcover with dust jacket. 199 S., Like new. Shrink wrapped. / Wie neu. In Folie verschweißt.
Food Bites: The Science of the Foods We Eat
von Richard W. Hartel Verlag: Springer, Berlin,
2008 .Preis inkl. MwSt.. Gebundene Ausgabe IX, 190 S. - 23,50 x 15,50 cm Food Bites is an easy-to-read, often humorous book on the scientific basis of the foods we eat, and answers those pesky, niggling questions such as: Is the quality of beer really affected by the type of water used? and Proce…
Sai cosa mangi? - La scienza del cibo
von Richard W Hartel, Annakate Hartel, Massimo Caregnato
2009 Kartoniert, 260 Seiten, 216mm x 140mm x 15mm, Sprache(n): ita Arricchito da informazioni inattese e uno humour sorprendente, Sai cosa mangi? approfondisce in maniera dettagliata e avvincente come la scienza sia presente nei nostri pasti quotidiani e quali sono i principi scientifici sottost…
Ice Cream
von Richard W Hartel, H Douglas Goff
2015 Kartoniert, 476 Seiten, 235mm x 155mm x 26mm, Sprache(n): eng The most comprehensive reference book on the technical and scientific aspects of frozen dairy desserts Includes the latest research results Updated information about international regulations on composition and labeling Includ…
Principles of Food Processing (Food Science Texts Series)
von Dennis R. Heldman Verlag: Chapman and Hall,
1997. Gebundene Ausgabe 288 Seiten Neu; Ungelesen; Rechnung mit Mwst.; Versandfertig am nächsten Tag.
- Autor
- Richard W Hartel
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