Ensemble Feature Selection Method For Prediction of Chronic Datasets - Dimensionality Reduction Me…
von Manonmani M., Sarojini Balakrishnan
2022 Kartoniert, 76 Seiten, 220mm x 150mm x 5mm, Sprache(n): eng As large and complex datasets are becoming increasingly available to the research community, more advanced and sophisticated data analytical techniques are needed to exploit and manage these data. Machine learning and data mining m…
Primenenie holodnoj plazmy w obespechenii bezopasnosti i kachestwa pischewyh produktow - Holodnaq…
von M. Balakrishnan, P. Pritha
2021 Kartoniert, 88 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): rus Holodnaq plazma - äto nowaq tehnologiq netermicheskoj obrabotki pischewyh produktow, kotoraq ispol'zuet änergichnye, reaktiwnye gazy dlq inaktiwacii zagrqznqüschih mikrobow na mqse, ptice, fruktah i owoschah. Inaktiwaciq mikrobow p…
Application of Cold Plasma in Food Safety and Quality - Cold Plasma in Food Processing
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2021 Kartoniert, 72 Seiten, 220mm x 150mm x 5mm, Sprache(n): eng Cold plasma is a novel non thermal food processing technology that uses energetic, reactive gases to inactivate contaminating microbes on meats, poultry, fruits, and vegetables. The microbial inactivation is mainly due to UV light…
Aplicação do Plasma a Frio na Segurança e Qualidade Alimentar - Plasma a Frio no Processamento de…
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2021 Kartoniert, 80 Seiten, 220mm x 150mm x 5mm, Sprache(n): por O plasma frio é uma nova tecnologia de processamento não térmico de alimentos que utiliza gases energéticos e reativos para inativar micróbios contaminantes em carnes, aves, frutas e vegetais. A inativação microbiana é devida princ…
Application du plasma froid à la sécurité et à la qualité des aliments - Le plasma froid dans le t…
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2021 Kartoniert, 84 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): fre Le plasma froid est une nouvelle technologie non thermique de traitement des aliments qui utilise des gaz énergétiques et réactifs pour inactiver les microbes contaminants sur les viandes, les volailles, les fruits et les légumes.…
Applicazione del plasma freddo nella sicurezza e qualità degli alimenti - Plasma freddo nel tratta…
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2021 Kartoniert, 80 Seiten, 220mm x 150mm x 5mm, Sprache(n): ita Il plasma freddo è una nuova tecnologia di trasformazione alimentare non termica che utilizza gas energetici e reattivi per inattivare i microbi contaminanti su carni, pollame, frutta e verdura. L'inattivazione microbica è dovuta p…
Aplicación del plasma frío en la seguridad y la calidad de los alimentos - El plasma frío en el pr…
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2021 Kartoniert, 80 Seiten, 220mm x 150mm x 5mm, Sprache(n): spa El plasma frío es una novedosa tecnología de procesamiento de alimentos no térmica que utiliza gases energéticos y reactivos para inactivar los microbios contaminantes en carnes, aves, frutas y verduras. La inactivación microbiana…
Anwendung von Kaltplasma in der Lebensmittelsicherheit und -qualität - Kaltes Plasma in der Lebens…
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2021 Kartoniert, 84 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): ger Kaltes Plasma ist eine neuartige, nicht thermische Lebensmittelverarbeitungstechnologie, die energetische, reaktive Gase zur Inaktivierung von kontaminierenden Mikroben auf Fleisch, Geflügel, Obst und Gemüse verwendet. Die mikrobie…
Microwave Assisted Extractoin of Spice Oil and Oleoresin
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2022 Kartoniert, 72 Seiten, 220mm x 150mm x 5mm, Sprache(n): eng Microwave assisted extraction (MAE) is a conventional technique for the extraction of active components from medicinal plants, using microwave energy with frequency range from 300 MHz to 300 GHz to heat solvents containing samples,…
Mikrowellenunterstütztes Extrahieren von Gewürzöl und Oleoresin
von M. Balakrishnan, P. Preetha
2022 Kartoniert, 92 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): ger Die mikrowellenunterstützte Extraktion (MAE) ist eine herkömmliche Technik zur Extraktion von Wirkstoffen aus Heilpflanzen, bei der Mikrowellenenergie im Frequenzbereich von 300 MHz bis 300 GHz eingesetzt wird, um Lösungsmittel, di…
- Autor
- M. Balakrishnan
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