Finding Peace Within Shattered Pieces - Healing Trauma with Yoga and Meditation
von Simranjeet Kaur
2022 Kartoniert, 224 Seiten, 233mm x 178mm x 13mm, Sprache(n): eng "An approach that would empower the individual to come through their blocks, rise out of the darkness of despair, and live a life filled with positive self-worth and joy" - Shiv Charan Singh. Former London Detective Police Office…
Aumento del tiempo de conservación de los bocados de chhana - Efecto del extracto de arándano rojo…
von Simranjeet Kaur, Ramandeep Kaur
2023 Kartoniert, 100 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): spa Los arándanos rojos contienen muchas sustancias biológicamente activas conocidas por ser buenas fuentes de vitaminas, como el ácido ascórbico. La gama de productos de arándanos rojos incluye arándanos rojos frescos, arándanos rojo…
Amélioration de la durée de conservation des bouchées de chhana - Effet de l'extrait de canneberge…
von Simranjeet Kaur, Ramandeep Kaur
2023 Kartoniert, 96 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): fre Les canneberges contiennent de nombreuses substances biologiquement actives qui sont connues pour être de bonnes sources de vitamines, comme l'acide ascorbique. La gamme de canneberges comprend des canneberges fraîches, des cannebe…
Miglioramento della durata di conservazione dei bocconcini di chhana - Effetto dell'estratto di mi…
von Simranjeet Kaur, Ramandeep Kaur
2023 Kartoniert, 96 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): ita I mirtilli rossi contengono molte sostanze biologicamente attive e sono noti per essere buone fonti di vitamine, come l'acido ascorbico. La gamma di prodotti a base di mirtilli rossi comprende mirtilli rossi freschi, mirtilli rossi…
Aumento do prazo de validade das mordidas de chhana - Efeito do extracto de arando na qualidade e…
von Simranjeet Kaur, Ramandeep Kaur
2023 Kartoniert, 96 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): por Os arandos contêm muitas substâncias biologicamente activas que são conhecidas por serem boas fontes de vitaminas, como o ácido ascórbico. A gama de produtos de arandos inclui arandos frescos, arandos secos e sumos. Alguns dos pote…
Verlängerung der Haltbarkeit von Chana-Bissen - Auswirkung von Cranberry-Extrakt auf die Qualität…
von Simranjeet Kaur, Ramandeep Kaur
2023 Kartoniert, 96 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): ger Cranberries enthalten viele biologisch aktive Substanzen, die als gute Vitaminlieferanten bekannt sind, wie z. B. Ascorbinsäure. Die Produktpalette der Cranberries umfasst frische Cranberries, getrocknete Cranberries und Säfte. Ein…
Shelf life enhancement of chhana bites - Effect of cranberry extract on quality and shelf life of…
von Simranjeet Kaur, Ramandeep Kaur
2022 Kartoniert, 108 Seiten, 220mm x 150mm x 7mm, Sprache(n): eng Cranberries contain a lot of biologically active substances which are known to be good sources of vitamins, such as ascorbic acid. The cranberries product range includes fresh cranberries, dried cranberries, and juices. Some of th…
Concept of Designing Chocolate and Caramel Chhana Delights - Amelioration of Chhana based Traditio…
von Simranjeet Kaur, Sunil Kumar, Ramandeep Kaur
2020 Kartoniert, 140 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): eng Confectionery is the collective term applied to edible products usually compounded of sugar as a common ingredient. Generally, confections are low in micro-nutrients and protein content but high in calories. Dairy based ingredient…
Concept de conception de délices au chocolat et au caramel Chhana - Amélioration de la viande sucr…
von Simranjeet Kaur, Sunil Kumar, Ramandeep Kaur
2020 Kartoniert, 140 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): fre La confiserie est le terme collectif appliqué aux produits comestibles généralement composés de sucre comme ingrédient commun. En général, les confiseries sont pauvres en micro-nutriments et en protéines, mais riches en calories.…
Koncepcja Projektowania Czekolady i Karmelu Chhana Rozkosze - Udoskonalenie tradycyjnego s¿odkiego…
von Simranjeet Kaur, Sunil Kumar, Ramandeep Kaur
2020 Kartoniert, 136 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): pol Cukierniczo¿¿ jest terminem zbiorowym stosowanym do produktów jadalnych, zazwyczaj z¿o¿onych z cukru jako wspólnego sk¿adnika. Ogólnie rzecz bior¿c, wyroby cukiernicze maj¿ nisk¿ zawarto¿¿ mikrosk¿adników od¿ywczych i biäka, ale w…
- Autor
- Simranjeet Kaur
Speichern Sie Ihre Suche als Auftrag für einen späteren Zeitpunkt und lassen Sie sich bei neu eintreffenden Artikeln automatisch per E-Mail benachrichtigen (optional)!