Toxin-free Food? - Health Risks and Benefits of Our Food
von Rudolf Krska, Mari Eskola, Chris Elliott Verlag: Picus Verlag GmbH
2023 Gebunden, 91 Seiten, 188mm x 116mm x 15mm, Sprache(n): eng The highly cited authors of this book offer new insights into the potential health risks and benefits of our food. "Toxin-Free Food?" provides a comprehensive overview of all chemicals in food to which average adult European consume…
Toxin-free Food? - Health Risks and Benefits of Our Food
von Rudolf Krska Verlag: Picus Verlag,
18.01.2023. 96 S. aus Ankauf von Privat, in einem sehr guten -gelesenen- Zustand / leichte Lager- und Gebrauchsspuren vorhanden
Krska, Toxin-free-food
von Rudolf Krska Verlag: Picus Verlag,20230118
3 Neu Neuware, verlagsfrisch; new item Besorgungsartikel, mit längerer Auslieferungszeit.
Toxin-free Food? - Health Risks and Benefits of Our Food
von Rudolf Krska Verlag: Picus Verlag,
2023. 41117431/1
- ISBN / EAN
- 9783711730282
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