Stereochemistry-Three Dimensional Chemistry
von Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 92 Seiten, 220mm x 150mm x 6mm, Sprache(n): eng Explore the wonders of Organic Chemistry through the captivating lens of three-dimensional frameworks. Delve into the evolution of organic chemistry thinking, tracing the path from traditional two-dimensional views to the intricate…
Jexperimental'noe issledowanie solnechnoj sushilki dlq sel'skohozqjstwennyh kul'tur - Pri swobodno…
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 128 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): rus Sushka - äto metod, ispol'zuemyj dlq obrabotki i sohraneniq produktow pitaniq i urozhaq w techenie dlitel'nogo perioda wremeni. Sushka sel'skohozqjstwennyh kul'tur/pischewyh produktow w otkrytyh uslowiqh pod solncem, predpolozhite…
Investigação experimental do secador solar de culturas - Sob convecção livre e forçada
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 120 Seiten, 220mm x 150mm x 8mm, Sprache(n): por A secagem é um método utilizado para processar e preservar produtos alimentares e culturas durante um longo período de tempo. A secagem de culturas/alimentos em condições ao ar livre sob o sol foi, presumivelmente, uma das activid…
Étude expérimentale du séchage solaire des récoltes - Sous convection libre et forcée
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 124 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): fre Le séchage est une méthode utilisée pour traiter et conserver les produits alimentaires et les récoltes pendant une longue période. Le séchage des cultures et des produits alimentaires en plein air, sous le soleil, était probablem…
Indagine sperimentale sull'essiccatore solare per colture - In convezione libera e forzata
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 124 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): ita L'essiccazione è un metodo utilizzato per trattare e conservare prodotti alimentari e colture per un lungo periodo di tempo. L'essiccazione di colture e alimenti all'aperto, sotto il sole, è stata presumibilmente una delle attivit…
Investigación experimental del secador solar de cultivos - Bajo convección libre y forzada
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 120 Seiten, 220mm x 150mm x 8mm, Sprache(n): spa El secado es un método utilizado para procesar y conservar productos alimenticios y cosechas durante un largo periodo de tiempo. El secado de cosechas/productos alimentarios al aire libre bajo el sol ha sido, presumiblemente, una…
Experimental Investigation of Solar Crop Dryer - under free and forced convection
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 104 Seiten, 220mm x 150mm x 7mm, Sprache(n): eng Drying is a method used to process and preserve food products and crops for long time period. Drying of crops/food items in open conditions under the sun was presumably one of the conscious and purposeful technological activity un…
Experimentelle Untersuchung eines solaren Getreidetrockners - Unter freier und erzwungener Konvekt…
von Pahulpreet Singh, Ranjit Singh
2024 Kartoniert, 124 Seiten, 220mm x 150mm x 9mm, Sprache(n): ger Das Trocknen ist eine Methode zur Verarbeitung und Konservierung von Lebensmitteln und Feldfrüchten über einen längeren Zeitraum. Das Trocknen von Feldfrüchten/Nahrungsmitteln im Freien unter der Sonne ist vermutlich eine der bewu…
- Autor
- Ranjit Singh
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