‹ zurück Sie sind hier:  Startseite » Buchhändler » MARZIES.de Buch- und Medienhan… » The Good Cook

Linksbuch Neu neu Rechtsbuch

Hopkinson, Simon

The Good Cook (Gebundene Ausgabe)


Reihe: BBC Books

Random House UK Ltd, Juli 2011


318 S. - Sprache: Englisch - 253x202x35 mm

ISBN: 1849902283 EAN: 9781849902281

A new cookbook, to accompany a six-part BBC2 series. The result of 40 years' experience, in this book Hopkinson reveals the everyday ingredients he can't live without, and the cheap cuts that produce the best results, as well as 100 recipes. Full colour photos.


Preis: 30,99 EUR
Versandkosten: 0,00 EUR
Gesamtpreis: 30,99 EUR
In den Warenkorb

Anbieter: MARZIES.de Buch- und Medienhan… (Impressum/Lieferzeit)
Katalog: HC/Allg. Kochbücher, Grundkochbücher

Angebotene Zahlungsarten: Vorauskasse
Transparente Bestellabwicklung - Verkäufer nutzt Order-Control - klicken für mehr Information
Transparente Bestellabwicklung -
Verkäufer nutzt Order-Control

 

Produktdetails

An exciting cookbook to accompany Simon Hopkinson's first and long-awaited TV series. His new series, Simon Hopkinson Cooks will be on More 4 later in 2013.

Über den Autor

Born in Bury, Lancashire, Simon Hopkinson left school at 17 to begin a career as a chef. He opened his first restaurant, the Shed, near Fishguard, just before his 21st birthday. In 1983 he launched himself on the London restaurant scene, becoming chef at Hilaire in the Old Brompton Road. He swiftly found himself one of the most acclaimed young chefs in the business and his friendship with Terence Conran led to the opening of Bibendum in the restored Michelin building in 1987. He retired as a full-time chef in 1995 to concentrate more on writing. As well as Roast Chicken and Other Stories and Second Helpings of Roast Chicken, his books include Gammon & Spinach, The Prawn Cocktail Years (written jointly with Lindsey Bareham), Week In, Week Out and The Vegetarian Option. His critically acclaimed cookery writing has won him the Andre Simon award, and the Glenfiddich Award three times. Simon's new tv series, Simon Hopkinson Cooks, will be broadcast on More 4 in Spring 2013.


ISBN 1-849902-28-3, ISBN 1-84-990228-3, ISBN 1-84990-228-3, ISBN 1-849-90228-3, ISBN 1-8499-0228-3

ISBN 978-1-849902-28-1, ISBN 978-1-84-990228-1, ISBN 978-1-84990-228-1, ISBN 978-1-849-90228-1, ISBN 978-1-8499-0228-1

Buch empfehlen Buch empfehlen
Sparen Sie Versandkosten beim Kauf weiterer Artikel dieses Buchhändlers.
Super einfach - Salate von Fauda-Rôle, Sabrina
6,95 EUR

Praktisches Kochbuch (1835) von Klotschin, Margareta Elisabetha
59,90 EUR
Grill vegan! von Marmulla, Michaela
19,80 EUR

Super Einfach - Eintöpfe von Fauda-Röle, Sabrina
6,95 EUR
Meine zuletzt angesehenen antiquarischen und neue Bücher
Meine letzten Buch Suchanfragen
    Noch keine Suchanfragen vorhanden.

© 2003 - 2018 by whSoft GmbH
Entdecken Sie außerdem: Antiquariatsportal · Achtung-Bücher.de · Booklink · Buchhai - Bücher Preisvergleich
Alle genannten Preise sind Bruttopreise und enthalten, soweit nicht anders vom Verkäufer angegeben, die gesetzliche Umsatzsteuer.